Informatii Inscriere Program Galerie Rezultate Pachete Parteneri Documentatii Contact

Formular de inscriere

LEI
EUR
400
80.00
450
90.00
250
50.00
600
120.00
150
30.00
240
48.00
0
0.00
150
30.00
 
 Pilot
Copilot
Nume
Email
Telefon
Adresa
Tara
Nr raliuri*
Membru in club
Varsta
Dimensiune tricou
Meniu vegetarian
Alimentare ChronoFun.com
Masina / Tip
  (ex. VW 1302S)
An fabricatie
  (ex. 1977)
Numar inmatriculare
  (ex. MS77WOB)
Capacitate cilindrica
  (ex. 1900)
Atestat vehicul istoric
Categoria TRADITIONAL**
*Numarul de raliuri de regularitate la care a participat
**In categoria TRADITIONAL nu se folosesc aplicatii de telefon, tripmastere electronice, doar echipamentul vehiculului, cronometre traditionaleCertificam datele de mai sus si solicitam inscrierea in competitie angajandu-ne sa respectam regulile de circulatie pe drumurile publice si regulamentul particular al concursului. Sunt de acord ca numele meu sa apara pe site-ul evenimentului si al organizatorului evenimentului, respectiv materialul foto sa poata fi folosit de catre organizator.


Toate sporturile cu motor sunt potential periculoase. Este responsabilitatea participantilor a conduce vehiculul cu atentie si Ón conditii de siguranta Ón orice moment, cu respectarea Codului Rutier.

ClassicCarClub.ro, Oficialii si Arbitri Raliului nu pot fi trasi la raspundere pentru orice fel de prejudiciu de participanti si vehiculele lor, nici de catre terti, indiferent de natura prejudiciului.

Inscrierile vor aparea pe site-ul evenimentului dupa validarea organizatorului. Pentru validare este necesar ca dupa completarea formularului de inscriere sa trimiteti 3 poze la adresa: o poza cu masina participanta, cu pilotul, respectiv copilotul.

Cronometrarea raliului se efectueaza cu echipament CHRONOFUN.COM - este necesar montarea instalatiei electrice pentru alimentare.